در ابتدای مراسم مهندس آرمان بابائی، ریاست محترم کانون مهندسین ساری ضمن خیر مقدم به حاضرین یاد و خاطره عزیزان از دست رفته را گرامی داشتند و در خصوص نحوه تأسیس کانون و پیشکسوتانی که با توجه به احساس نیاز در آن دوره برای تشکیل این مجموعه، ایده تشکیل کانون را اجرایی نمودند توضیحاتی را بیان داشتند. درادامه ایشان ضمن اشاره به جایگاه ویژه و نقش موثر پیشکسوتان و مدیران ادواری کانون در جهت حفظ تاریخ و اندیشه کانون برهمکاری هیأت مدیره با این عزیزان در جهت رشد و اعتلای کانون تاکید ویژه داشتند.همچنین ایشان وظیفه کانون بعنوان خانه دوم مهندسین را تلاش در جهت ارائه خدمات مطلوب رفاهی، آموزشی و حافظ منافع صنفی مهندسین دانسته و در این زمینه ضمن تقدیر از همراهی و همکاری هیأت مدیره سازمان نظاممهندسی استان مازندران بخصوص رئیس محترم و اعضای محترم هیأت رئیسه خواهان مشارکت بیشتر این مجموعه شدند.
مهندس کامبیز نیکزاد از موسسین و مدیران محترم ادواری کانون در خصوص تاریخچه و چگونگی تشکیل و تأسیس این مجموعه توضیحاتی را بیان کردند و بر لزوم همکاری اعضا در جهت پیشبرد اهداف کانون تأکید داشتند و از سازمان نظام مهندسی درخواست کمک جهت بهبودی در خصوص شرایط فعلی کانون را داشتند.
مهندس محمدی تاکامی از مدیران محترم ادواری کانون به تاریخچه کانون اشاره کرد و اینکه کانون های مهندسین پیش از تصویب قانون نظام مهندسی ساختمان در شهرهای مازندران ایجاد شدند و هدف بنیانگذاران از تشکیل کانون های مهندسین در درجه اول ایجاد یک تشکل برای شکل دهی هویت اجتماعی مهندسین برشمرد. بعد از تصویب قانون نظام مهندسی و تشکیل سازمان، تعامل کانونها و سازمان بارها موجب افزایش توانمندی هر دو تشکل شده و منافع اجتماعی آن به مهندسین رسیده است. اعضای کانون مهمترین سرمایه اجتماعی کانونها هستند که اعضاء و کانون باید در یک تعامل دوجانبه باعث تقویت یکدیگر در جامعه شوند. کانون با ارائه یک جایگاه و هویت اجتماعی قابل قبول در جامعه برای مهندسین و دفاع از حقوق اعضاء در حوزه های گوناگون صنفی و حرفهای و همچنین با ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی، ورزشی، رفاهی، سفرهای علمی و تفریحی و... می تواند باعث جلب رضایت اعضاء از پیوستن به این مجموعه شوند. از طرفی اعضای کانون هم با مشارکت در برنامههای کانون از جمله مجامع و گردهمایی ها، و سایر برنامه های حرفه ای و اجتماعی و همچنین پرداخت به موقع حقعضویت باید در جهت تقویت کانون ها تلاش نمایند.
مهندس احتشامی از مدیران محترم ادواری کانون مهندسین ساری و عضو محترم هیات رئیسه سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مازندران ضمن تقدیر از تلاش های هیات مدیره کانون مهندسین ساری بابت برگزاری این مراسم، رویکرد هیات مدیره سازمان را تقویت و حمایت از نهادهای صنفی دانست و خواستار تغییر رویکرد کانون ها نسبت به سال های گذشته شدند و بیان داشتند که کانون های مهندسین در کنار دغدغه های مطالبات صنفی اعضا، برای تأثیر مهندسین بر جامعه نیز می بایست برنامه ریزی کنند.
مهندس عهد یزدی نژاد، رئیس محترم سازمان ضمن ابراز خرسندی از مشارکت سازمان نظام مهندسی ساختمان و کانون مهندسین ساری، کانون ها را دارای سابقه بالایی در استان مازندران دانست و اشاره به این داشتند که قدمت کانون مهندسین ساری از سازمان نظام مهندسی بیشتر است و در مورد همکاری با کانون ها و تشکل های صنفی هیچ اختلاف نظری در هیات مدیره نهم در راستای همکاری با کانون ها و تشکل های صنفی وجود ندارد و اعتقادشان بر این است که سازمان نظام مهندسی برآمده از کانون هاست.
همچنین این مراسم با تجلیل از خانواده مهندسین درگذشته موسس کانون و پیشکسوتان کانون، حامیان مالی و تیم های ورزشی و مهندسین منتخب سراسر استان همراه بود.